Makelaars in Ridderkerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ridderkerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 46 makelaars actief geweest in Ridderkerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ridderkerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Slikkerveer.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ridderkerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ridderkerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
 • Aantal transacties 361
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ridderkerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ridderkerk

In Ridderkerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 379.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 30.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ridderkerk.

Bij de verkoop van een huis in Ridderkerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 101 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 379.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ridderkerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ridderkerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 368.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ridderkerk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ridderkerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ridderkerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ridderkerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ridderkerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Giessen & Van Herk Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ridderkerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ridderkerk.

Populaire buurten in Ridderkerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ridderkerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ridderkerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Slikkerveer

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  88
 • 2. Bolnes

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 338.000
  Woningen verkocht
  61
 • 3. Oost

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 305.000
  Woningen verkocht
  54
 • 4. Centrum

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  39
 • 5. Drievliet

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 451.000
  Woningen verkocht
  39

Top 5 woningen verkocht in Ridderkerk

In Ridderkerk zijn de afgelopen maand 361 woningen verkocht. Makelaar Van der Giessen & Van Herk Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ridderkerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ringdijk 412 TW3 Strategie Marketing Makelaardij € 1.600.000
Ringdijk 412 Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. € 1.600.000
Bourgondischelaan 34 Van der Giessen & Van Herk Makelaars € 1.047.000
Kievitsweg 128 Advema NVM Makelaardij € 995.000
Rietvink 23 Damdrecht Makelaars € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ridderkerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ridderkerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 46 makelaars actief geweest in Ridderkerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ridderkerk.

Wat kost een makelaar in Ridderkerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ridderkerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ridderkerk van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ridderkerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ridderkerk zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ridderkerk?

+

De meest verkopende makelaar van Ridderkerk is Van der Giessen & Van Herk Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ridderkerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ridderkerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ridderkerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ridderkerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!