Van der Giessen & Van Herk Makelaars

Van der Giessen & Van Herk Makelaars is een makelaar gevestigd in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Giessen & Van Herk Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van der Giessen & Van Herk Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ridderkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Giessen & Van Herk Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Giessen & Van Herk Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 405.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
  • Aantal transacties 56
Meer informatie over Van der Giessen & Van Herk Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Giessen & Van Herk Makelaars verkoopt

Van der Giessen & Van Herk Makelaars is het meeste actief in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Giessen & Van Herk Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Giessen & Van Herk Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ridderkerk 29 € 381.000
Dordrecht 4 € 414.000
Moerdijk 4 € 284.000
Rotterdam 4 € 292.000
Barendrecht 3 € 388.000

Type woningen die Van der Giessen & Van Herk Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Giessen & Van Herk Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Giessen & Van Herk Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
portiekflat
24%
hoekwoning
12%
geschakelde woning
7%
vrijstaande woning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
3%
bovenwoning
3%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
eindwoning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Giessen & Van Herk Makelaars

Wat kost Van der Giessen & Van Herk Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Giessen & Van Herk Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Giessen & Van Herk Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Van der Giessen & Van Herk Makelaars actief?

+

Van der Giessen & Van Herk Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ridderkerk, Dordrecht, Moerdijk, Rotterdam en Barendrecht.

In welk prijssegment is Van der Giessen & Van Herk Makelaars actief?

+

Van der Giessen & Van Herk Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Giessen & Van Herk Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 405.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ridderkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ridderkerk en vergelijkbaar is aan Van der Giessen & Van Herk Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!