Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs

Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Sliedrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sliedrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 366.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 52.000
  • Aantal transacties 145
Meer informatie over Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs verkoopt

Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Sliedrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sliedrecht 71 € 341.000
Hardinxveld-Giessendam 64 € 385.000
Bleskensgraaf ca 4 € 332.000
Giessenburg 3 € 657.000
Papendrecht 2 € 389.000

Type woningen die Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
18%
hoekwoning
9%
vrijstaande woning
9%
galerijflat
5%
eindwoning
3%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
penthouse
2%
portiekwoning
2%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs

Wat kost Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs actief?

+

Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Bleskensgraaf ca, Giessenburg en Papendrecht.

In welk prijssegment is Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs actief?

+

Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 366.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sliedrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sliedrecht en vergelijkbaar is aan Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!