Makelaars in Hardinxveld-Giessendam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hardinxveld-Giessendam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Hardinxveld-Giessendam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hardinxveld-Giessendam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Giessendam-West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hardinxveld-Giessendam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hardinxveld-Giessendam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -76.000
 • Aantal transacties 117
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hardinxveld-Giessendam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 366.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -76.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hardinxveld-Giessendam.

Bij de verkoop van een huis in Hardinxveld-Giessendam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 366.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hardinxveld-Giessendam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hardinxveld-Giessendam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 406.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hardinxveld-Giessendam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hardinxveld-Giessendam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hardinxveld-Giessendam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hardinxveld-Giessendam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hardinxveld-Giessendam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hardinxveld-Giessendam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hardinxveld-Giessendam.

Populaire buurten in Hardinxveld-Giessendam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hardinxveld-Giessendam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hardinxveld-Giessendam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Giessendam-West

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 352.000
  Woningen verkocht
  27
 • 2. De Peulen-Oost

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 354.000
  Woningen verkocht
  20
 • 3. Wielwijk-zuid

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  17
 • 4. BH west

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  12
 • 5. BH oost

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam zijn de afgelopen maand 117 woningen verkocht. Makelaar Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hardinxveld-Giessendam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rivierdijk 173 Hulstkamp Christies Makelaars € 1.225.000
Rivierdijk 689 B Kooyman Eigen Huis B.V. € 1.075.000
Dreesstraat 11 Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs € 850.000
Rivierdijk 228 Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs € 850.000
Binnendams 50 a Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs € 835.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hardinxveld-Giessendam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hardinxveld-Giessendam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Hardinxveld-Giessendam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hardinxveld-Giessendam.

Wat kost een makelaar in Hardinxveld-Giessendam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hardinxveld-Giessendam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hardinxveld-Giessendam van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hardinxveld-Giessendam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hardinxveld-Giessendam zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hardinxveld-Giessendam?

+

De meest verkopende makelaar van Hardinxveld-Giessendam is Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hardinxveld-Giessendam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hardinxveld-Giessendam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hardinxveld-Giessendam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hardinxveld-Giessendam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!