Ambitie Makelaars

Ambitie Makelaars is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ambitie Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ambitie Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ambitie Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ambitie Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 263.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Ambitie Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ambitie Makelaars verkoopt

Ambitie Makelaars is het meeste actief in Dordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ambitie Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ambitie Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 20 € 263.000
Papendrecht 8 € 239.000
Schiedam 8 € 256.000
Rotterdam 2 € 325.000
Oud Gastel 1 € 365.000

Type woningen die Ambitie Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ambitie Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ambitie Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
galerijflat
17%
hoekwoning
11%
portiekwoning
11%
benedenwoning
6%
eindwoning
6%
bovenwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ambitie Makelaars

Wat kost Ambitie Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ambitie Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ambitie Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Ambitie Makelaars actief?

+

Ambitie Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht, Papendrecht, Schiedam, Rotterdam en Oud Gastel.

In welk prijssegment is Ambitie Makelaars actief?

+

Ambitie Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ambitie Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 263.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dordrecht en vergelijkbaar is aan Ambitie Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!