Makelaars in Gorinchem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gorinchem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 22 makelaars actief geweest in Gorinchem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gorinchem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Benedenstad.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gorinchem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gorinchem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
 • Aantal transacties 249
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gorinchem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gorinchem

In Gorinchem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 9.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gorinchem.

Bij de verkoop van een huis in Gorinchem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gorinchem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gorinchem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 401.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gorinchem is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gorinchem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gorinchem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gorinchem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gorinchem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat leuk! makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gorinchem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gorinchem.

Populaire buurten in Gorinchem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gorinchem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gorinchem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Benedenstad

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 348.000
  Woningen verkocht
  44
 • 2. Gildenwijk

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  33
 • 3. Stalkaarsen

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  30
 • 4. Bovenstad

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  22
 • 5. Hoog Dalem

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 537.000
  Woningen verkocht
  18

Top 5 woningen verkocht in Gorinchem

In Gorinchem zijn de afgelopen maand 249 woningen verkocht. Makelaar leuk! makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gorinchem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Woelse Donk 12 Van der Brugge Makelaardij € 975.000
Kriekenmarkt 13 leuk! makelaars € 915.000
Bandelier 24 Van der Brugge Makelaardij € 876.552
Nieuwe Hoven 94 Van der Brugge Makelaardij € 795.000
Koningin Julianalaan 3 leuk! makelaars € 790.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gorinchem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gorinchem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 22 makelaars actief geweest in Gorinchem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gorinchem.

Wat kost een makelaar in Gorinchem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gorinchem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gorinchem van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gorinchem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gorinchem zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gorinchem?

+

De meest verkopende makelaar van Gorinchem is leuk! makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gorinchem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gorinchem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gorinchem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gorinchem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!