Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars

Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars is een makelaar gevestigd in Leerdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leerdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
  • Aantal transacties 193
Meer informatie over Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars verkoopt

Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars is het meeste actief in Leerdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leerdam 42 € 389.000
Gorinchem 23 € 384.000
Geldermalsen 15 € 540.000
Vuren 14 € 446.000
Culemborg 11 € 444.000

Type woningen die Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
vrijstaande woning
20%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
10%
galerijflat
4%
geschakelde woning
4%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
benedenwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
portiekflat
2%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars

Wat kost Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars actief?

+

Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leerdam, Gorinchem, Geldermalsen, Vuren en Culemborg.

In welk prijssegment is Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars actief?

+

Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 430.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leerdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leerdam en vergelijkbaar is aan Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!