Makelaars in Culemborg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Culemborg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 26 makelaars actief geweest in Culemborg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Culemborg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ter Weijde Componistenbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Culemborg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Culemborg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
 • Aantal transacties 199
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Culemborg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Culemborg

In Culemborg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 418.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -30.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Culemborg.

Bij de verkoop van een huis in Culemborg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 418.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Culemborg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Culemborg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 436.000.

Het meest voorkomende energielabel in Culemborg is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Culemborg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Culemborg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Culemborg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Culemborg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Culemborg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Culemborg.

Populaire buurten in Culemborg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Culemborg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Culemborg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ter Weijde Componistenbuurt

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Goilberdingen Oost

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 463.000
  Woningen verkocht
  23
 • 3. Bloemen/Oranjebuurt

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  21
 • 4. Binnenstad

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  18
 • 5. Lanxmeer

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 397.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Culemborg

In Culemborg zijn de afgelopen maand 199 woningen verkocht. Makelaar PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Culemborg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beusichemsedijk 5 Weeda & Jellema Makelaardij b.v. € 1.100.000
Guus Toonenstraat 81 Welwonend Makelaardij € 997.000
Wilgeboom 14 PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ € 995.000
Goilberdingerdijk 2 PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ € 960.000
Landzichtweg 24 Weeda & Jellema Makelaardij b.v. € 950.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Culemborg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Culemborg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 26 makelaars actief geweest in Culemborg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Culemborg.

Wat kost een makelaar in Culemborg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Culemborg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Culemborg van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Culemborg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Culemborg zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Culemborg?

+

De meest verkopende makelaar van Culemborg is PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Culemborg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Culemborg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Culemborg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Culemborg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!