Woonkoppel Makelaardij

Woonkoppel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zoelen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woonkoppel Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woonkoppel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoelen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonkoppel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woonkoppel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 103.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Woonkoppel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woonkoppel Makelaardij verkoopt

Woonkoppel Makelaardij is het meeste actief in Zoelen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonkoppel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonkoppel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tiel 14 € 410.000
Eck en Wiel 2 € 306.000
Culemborg 2 € 448.000
Maurik 2 € 463.000
Beusichem 1 € 389.000

Type woningen die Woonkoppel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonkoppel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonkoppel Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
21%
tussenwoning
21%
hoekwoning
16%
galerijflat
7%
halfvrijstaande woning
7%
maisonnette
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonkoppel Makelaardij

Wat kost Woonkoppel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonkoppel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonkoppel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Woonkoppel Makelaardij actief?

+

Woonkoppel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tiel, Eck en Wiel, Culemborg, Maurik en Beusichem.

In welk prijssegment is Woonkoppel Makelaardij actief?

+

Woonkoppel Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonkoppel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoelen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoelen en vergelijkbaar is aan Woonkoppel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!