Makelaars in Lienden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lienden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Lienden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lienden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lienden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lienden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lienden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 537.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -53.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lienden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lienden

In Lienden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 446.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -53.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lienden.

Bij de verkoop van een huis in Lienden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 446.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lienden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lienden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 537.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lienden is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lienden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lienden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lienden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lienden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Familie Beekhuizen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lienden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lienden.

Populaire buurten in Lienden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lienden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lienden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lienden

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 520.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Verspreide huizen Aalst Leutes polder Aalst

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 547.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Verspreide huizen Lienden

  Verkooptijd
  157 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Verspreide huizen De Mars en Marsdijk

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Lienden

In Lienden zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Familie Beekhuizen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lienden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester Houtkoperweg 30 Joop van Mourik makelaars € 1.095.000
Zandstraat 7 Familie Beekhuizen Makelaardij € 895.000
Het Binnen 1 Joop van Mourik makelaars € 825.000
Liendense Singel 41 Jan Wolters Makelaardij € 795.000
Brinkstraat 5 Corry van Rheenen Makelaardij € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lienden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lienden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Lienden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lienden.

Wat kost een makelaar in Lienden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lienden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lienden van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lienden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lienden zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lienden?

+

De meest verkopende makelaar van Lienden is Familie Beekhuizen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lienden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lienden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lienden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lienden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!