Zonnenberg Makelaardij B.V.

Zonnenberg Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Veenendaal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Zonnenberg Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Zonnenberg Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veenendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zonnenberg Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zonnenberg Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 508.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
  • Aantal transacties 91
Meer informatie over Zonnenberg Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zonnenberg Makelaardij B.V. verkoopt

Zonnenberg Makelaardij B.V. is het meeste actief in Veenendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zonnenberg Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zonnenberg Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veenendaal 49 € 469.000
Rhenen 25 € 613.000
Opheusden 4 € 464.000
Elst (UT) 3 € 445.000
Ede 3 € 430.000

Type woningen die Zonnenberg Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zonnenberg Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zonnenberg Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
2 onder 1 kapwoning
27%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
8%
galerijflat
4%
portiekwoning
3%
benedenwoning
1%
bovenwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zonnenberg Makelaardij B.V.

Wat kost Zonnenberg Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zonnenberg Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zonnenberg Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Zonnenberg Makelaardij B.V. actief?

+

Zonnenberg Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veenendaal, Rhenen, Opheusden, Elst (UT) en Ede.

In welk prijssegment is Zonnenberg Makelaardij B.V. actief?

+

Zonnenberg Makelaardij B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zonnenberg Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 508.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veenendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veenendaal en vergelijkbaar is aan Zonnenberg Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!