VC Makelaars

VC Makelaars is een makelaar gevestigd in Veenendaal. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VC Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. VC Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veenendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VC Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VC Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 431.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over VC Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar VC Makelaars verkoopt

VC Makelaars is het meeste actief in Veenendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VC Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VC Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veenendaal 31 € 441.000
Ede 1 € 230.000
Rhenen 1 € 499.000
Tilburg 1 € 270.000

Type woningen die VC Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VC Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VC Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
2 onder 1 kapwoning
13%
galerijflat
13%
vrijstaande woning
13%
eindwoning
10%
hoekwoning
10%
bovenwoning
5%
portiekflat
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VC Makelaars

Wat kost VC Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VC Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VC Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is VC Makelaars actief?

+

VC Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veenendaal, Ede, Rhenen en Tilburg.

In welk prijssegment is VC Makelaars actief?

+

VC Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VC Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 431.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veenendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veenendaal en vergelijkbaar is aan VC Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!