Ditters Makelaars

Ditters Makelaars is een makelaar gevestigd in Ede. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ditters Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Ditters Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ditters Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ditters Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 374
Meer informatie over Ditters Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ditters Makelaars verkoopt

Ditters Makelaars is het meeste actief in Ede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ditters Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ditters Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ede 170 € 408.000
Veenendaal 71 € 394.000
Arnhem 53 € 350.000
Amersfoort 22 € 475.000
Wageningen 8 € 357.000

Type woningen die Ditters Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ditters Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ditters Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
14%
portiekwoning
12%
galerijflat
9%
vrijstaande woning
7%
bovenwoning
2%
maisonnette
2%
benedenwoning
1%
eindwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ditters Makelaars

Wat kost Ditters Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ditters Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ditters Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Ditters Makelaars actief?

+

Ditters Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ede, Veenendaal, Arnhem, Amersfoort en Wageningen.

In welk prijssegment is Ditters Makelaars actief?

+

Ditters Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ditters Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 406.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ede en vergelijkbaar is aan Ditters Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!