Domicilie Makelaars

Domicilie Makelaars is een makelaar gevestigd in Ede. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Domicilie Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Domicilie Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Domicilie Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Domicilie Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 421.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
  • Aantal transacties 197
Meer informatie over Domicilie Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Domicilie Makelaars verkoopt

Domicilie Makelaars is het meeste actief in Ede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Domicilie Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Domicilie Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ede 152 € 411.000
Nijkerk 13 € 420.000
Bennekom 9 € 636.000
Amersfoort 6 € 404.000
Nijkerkerveen 4 € 527.000

Type woningen die Domicilie Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Domicilie Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Domicilie Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
galerijflat
12%
portiekflat
10%
vrijstaande woning
9%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
1%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Domicilie Makelaars

Wat kost Domicilie Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Domicilie Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Domicilie Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Domicilie Makelaars actief?

+

Domicilie Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ede, Nijkerk, Bennekom, Amersfoort en Nijkerkerveen.

In welk prijssegment is Domicilie Makelaars actief?

+

Domicilie Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Domicilie Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 421.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ede en vergelijkbaar is aan Domicilie Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!