Makelaars in Ede

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ede, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 57 makelaars actief geweest in Ede. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ede helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum Ede.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ede zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ede afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -19.000
 • Aantal transacties 630
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ede
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ede

In Ede is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 404.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -19.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ede.

Bij de verkoop van een huis in Ede is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 404.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ede. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ede weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 406.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ede is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ede. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ede

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ede? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ede. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ditters Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ede, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ede.

Populaire buurten in Ede

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ede? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ede. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum Ede

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  46
 • 2. Reehorst

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  45
 • 3. Komponistenbuurt

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  32
 • 4. De Horsten

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  31
 • 5. De Steinen

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 311.000
  Woningen verkocht
  30

Top 5 woningen verkocht in Ede

In Ede zijn de afgelopen maand 630 woningen verkocht. Makelaar Ditters Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ede.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Peteweg 33 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.595.000
Goorsteeg 136 Maaike van Doorn Makelaar € 1.500.000
Elbert Veenendaalhof 48 Maaike van Doorn Makelaar € 1.322.500
Wekeromseweg 8 Ditters Makelaars € 1.250.000
Fransesteeg 2 Stroomberg Makelaardij € 1.250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ede

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ede?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 57 makelaars actief geweest in Ede. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ede.

Wat kost een makelaar in Ede?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ede is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ede van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ede?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ede zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ede?

+

De meest verkopende makelaar van Ede is Ditters Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ede zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ede?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ede aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ede.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!