Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars

Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Ede. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 573.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars verkoopt

Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars is het meeste actief in Ede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ede 3 € 556.000
Lunteren 1 € 625.000

Type woningen die Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
vrijstaande woning
22%
galerijflat
11%
hoekwoning
11%
portiekflat
11%
tussenwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars

Wat kost Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars actief?

+

Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ede en Lunteren.

In welk prijssegment is Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars actief?

+

Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 573.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ede en vergelijkbaar is aan Van Roomen Van de Bunt NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!