Makelaars in Wageningen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wageningen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 31 makelaars actief geweest in Wageningen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wageningen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nude-buurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wageningen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Wageningen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 451.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -23.000
 • Aantal transacties 215
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wageningen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wageningen

In Wageningen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 432.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -23.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Wageningen.

Bij de verkoop van een huis in Wageningen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 432.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wageningen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wageningen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 451.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wageningen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wageningen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wageningen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wageningen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wageningen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Barten Tiemessen NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Wageningen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wageningen.

Populaire buurten in Wageningen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wageningen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wageningen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nude-buurt

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Bovenbuurt

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 368.000
  Woningen verkocht
  25
 • 3. Benedenbuurt

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  21
 • 4. Binnenstad

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  17
 • 5. De Hooilanden

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 482.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Wageningen

In Wageningen zijn de afgelopen maand 215 woningen verkocht. Makelaar Barten Tiemessen NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wageningen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eekhoornlaan 10 Barten Tiemessen NVM Makelaars € 1.595.000
Generaal Foulkesweg 19 Barten Tiemessen NVM Makelaars € 1.450.000
Generaal Foulkesweg 109 Jeltes ten Hoor Makelaars € 1.275.000
Generaal Foulkesweg 66 A Barten Tiemessen NVM Makelaars € 1.225.000
Keijenbergseweg 33 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.125.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wageningen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wageningen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 31 makelaars actief geweest in Wageningen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wageningen.

Wat kost een makelaar in Wageningen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wageningen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wageningen van € 4.500 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wageningen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wageningen zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wageningen?

+

De meest verkopende makelaar van Wageningen is Barten Tiemessen NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wageningen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wageningen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wageningen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wageningen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!