BMV Makelaars

BMV Makelaars is een makelaar gevestigd in Arnhem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BMV Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. BMV Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arnhem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BMV Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BMV Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -16.000
  • Aantal transacties 168
Meer informatie over BMV Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BMV Makelaars verkoopt

BMV Makelaars is het meeste actief in Arnhem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BMV Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BMV Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 138 € 440.000
Ede 9 € 549.000
Westervoort 4 € 450.000
Oosterbeek 4 € 689.000
Velp (GLD) 4 € 694.000

Type woningen die BMV Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BMV Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BMV Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
16%
portiekwoning
12%
vrijstaande woning
8%
bovenwoning
4%
galerijflat
4%
maisonnette
3%
benedenwoning
2%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BMV Makelaars

Wat kost BMV Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BMV Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BMV Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is BMV Makelaars actief?

+

BMV Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Ede, Westervoort, Oosterbeek en Velp (GLD).

In welk prijssegment is BMV Makelaars actief?

+

BMV Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BMV Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 463.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arnhem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arnhem en vergelijkbaar is aan BMV Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!