Zigt Makelaars & Hypotheekadvies

Zigt Makelaars & Hypotheekadvies is een makelaar gevestigd in Arnhem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zigt Makelaars & Hypotheekadvies hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Zigt Makelaars & Hypotheekadvies is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arnhem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zigt Makelaars & Hypotheekadvies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zigt Makelaars & Hypotheekadvies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Zigt Makelaars & Hypotheekadvies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zigt Makelaars & Hypotheekadvies verkoopt

Zigt Makelaars & Hypotheekadvies is het meeste actief in Arnhem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zigt Makelaars & Hypotheekadvies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zigt Makelaars & Hypotheekadvies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 17 € 324.000
Duiven 3 € 425.000
Amsterdam 1 € 450.000
Westervoort 1 € 309.000
Zevenaar 1 € 329.000

Type woningen die Zigt Makelaars & Hypotheekadvies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zigt Makelaars & Hypotheekadvies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zigt Makelaars & Hypotheekadvies het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
2 onder 1 kapwoning
18%
hoekwoning
12%
galerijflat
9%
portiekflat
9%
benedenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
portiekwoning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zigt Makelaars & Hypotheekadvies

Wat kost Zigt Makelaars & Hypotheekadvies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zigt Makelaars & Hypotheekadvies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zigt Makelaars & Hypotheekadvies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Zigt Makelaars & Hypotheekadvies actief?

+

Zigt Makelaars & Hypotheekadvies heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Duiven, Amsterdam, Westervoort en Zevenaar.

In welk prijssegment is Zigt Makelaars & Hypotheekadvies actief?

+

Zigt Makelaars & Hypotheekadvies is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zigt Makelaars & Hypotheekadvies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 367.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arnhem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arnhem en vergelijkbaar is aan Zigt Makelaars & Hypotheekadvies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!