Makelaars in Duiven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Duiven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 29 makelaars actief geweest in Duiven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Duiven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuidoost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Duiven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Duiven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -34.000
 • Aantal transacties 130
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Duiven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Duiven

In Duiven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 362.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -34.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Duiven.

Bij de verkoop van een huis in Duiven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 362.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Duiven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Duiven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 389.000.

Het meest voorkomende energielabel in Duiven is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Duiven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Duiven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Duiven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Duiven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alpina de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Duiven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Duiven.

 • Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  15
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  13
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 338.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 535.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in Duiven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Duiven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Duiven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuidoost

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 407.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. West

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 366.000
  Woningen verkocht
  24
 • 3. De Vergert

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  22
 • 4. Oud Zuid

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  18
 • 5. Zuidwest

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 412.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Duiven

In Duiven zijn de afgelopen maand 130 woningen verkocht. Makelaar Alpina verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Duiven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester Kemmelaan 3 Het Makelaarshuys € 1.150.000
Burgemeester Kemmelaan 1 Alpina € 995.000
Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat 33 Alpina € 795.000
Annie M.G. Schmidtstraat 2 Alpina € 789.000
Wildenborchallee 61 Alpina € 739.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Duiven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Duiven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 29 makelaars actief geweest in Duiven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Duiven.

Wat kost een makelaar in Duiven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Duiven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Duiven van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Duiven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Duiven zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Duiven?

+

De meest verkopende makelaar van Duiven is Alpina. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Duiven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Duiven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Duiven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Duiven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!