Bosman Rietbergen Makelaars

Bosman Rietbergen Makelaars is een makelaar gevestigd in Duiven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bosman Rietbergen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bosman Rietbergen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Duiven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bosman Rietbergen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bosman Rietbergen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Bosman Rietbergen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bosman Rietbergen Makelaars verkoopt

Bosman Rietbergen Makelaars is het meeste actief in Duiven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bosman Rietbergen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bosman Rietbergen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Duiven 15 € 392.000
Zevenaar 2 € 201.000
Westervoort 2 € 414.000
Tolkamer 1 € 569.000
Didam 1 € 470.000

Type woningen die Bosman Rietbergen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bosman Rietbergen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bosman Rietbergen Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
35%
tussenwoning
30%
vrijstaande woning
20%
hoekwoning
10%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bosman Rietbergen Makelaars

Wat kost Bosman Rietbergen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bosman Rietbergen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bosman Rietbergen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Bosman Rietbergen Makelaars actief?

+

Bosman Rietbergen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Tolkamer en Didam.

In welk prijssegment is Bosman Rietbergen Makelaars actief?

+

Bosman Rietbergen Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bosman Rietbergen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 388.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Duiven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Duiven en vergelijkbaar is aan Bosman Rietbergen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!