Assink NVM Makelaars

Assink NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Velp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Assink NVM Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Assink NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Velp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Assink NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Assink NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 472.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 5.000
  • Aantal transacties 107
Meer informatie over Assink NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Assink NVM Makelaars verkoopt

Assink NVM Makelaars is het meeste actief in Velp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Assink NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Assink NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Velp (GLD) 66 € 472.000
Rheden 14 € 459.000
Arnhem 12 € 360.000
Rozendaal 5 € 833.000
De Steeg 4 € 560.000

Type woningen die Assink NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Assink NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Assink NVM Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
20%
vrijstaande woning
18%
portiekwoning
13%
hoekwoning
9%
galerijflat
5%
benedenwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
bovenwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Assink NVM Makelaars

Wat kost Assink NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Assink NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Assink NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Assink NVM Makelaars actief?

+

Assink NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Velp (GLD), Rheden, Arnhem, Rozendaal en De Steeg.

In welk prijssegment is Assink NVM Makelaars actief?

+

Assink NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Assink NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 472.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Velp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Velp en vergelijkbaar is aan Assink NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!