Gaba Makelaardij

Gaba Makelaardij is een makelaar gevestigd in Westervoort. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Gaba Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gaba Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Westervoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gaba Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gaba Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -9.000
  • Aantal transacties 146
Meer informatie over Gaba Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gaba Makelaardij verkoopt

Gaba Makelaardij is het meeste actief in Westervoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gaba Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gaba Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Westervoort 46 € 363.000
Zevenaar 40 € 359.000
Arnhem 19 € 297.000
Duiven 13 € 358.000
Rheden 4 € 239.000

Type woningen die Gaba Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gaba Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gaba Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
23%
vrijstaande woning
15%
hoekwoning
14%
galerijflat
4%
portiekwoning
4%
bovenwoning
3%
benedenwoning
1%
eindwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gaba Makelaardij

Wat kost Gaba Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gaba Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gaba Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Gaba Makelaardij actief?

+

Gaba Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Westervoort, Zevenaar, Arnhem, Duiven en Rheden.

In welk prijssegment is Gaba Makelaardij actief?

+

Gaba Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gaba Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 345.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Westervoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Westervoort en vergelijkbaar is aan Gaba Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!