Makelaars in Lobith

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lobith, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Lobith. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lobith helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lobith.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lobith zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lobith afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 259.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lobith
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lobith

In Lobith is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 297.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 50.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Lobith.

Bij de verkoop van een huis in Lobith is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 297.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lobith. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lobith weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 259.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lobith is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lobith. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lobith

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lobith? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lobith. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Gaba Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lobith, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lobith.

 • Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij

  2. Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 287.000
  Woningen verkocht
  5
 • Heilbron Makelaardij

  3. Heilbron Makelaardij

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 213.000
  Woningen verkocht
  2
 • Ikink & Koenders B.V.

  4. Ikink & Koenders B.V.

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 257.000
  Woningen verkocht
  2
 • Lammers Makelaardij

  5. Lammers Makelaardij

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 339.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Lobith

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lobith? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lobith. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lobith

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  21

Top 5 woningen verkocht in Lobith

In Lobith zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Gaba Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lobith.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zwartesluis 1 A Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij € 355.000
Sint Maartenhof 9 Lammers Makelaardij € 339.000
Geerlingshofstraat 28 Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij € 310.000
Nieuwe Komstraat 34 Gaba Makelaardij € 309.000
Transeedijk 22 Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lobith

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lobith?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Lobith. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lobith.

Wat kost een makelaar in Lobith?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lobith is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lobith van € 2.600 tot € 3.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lobith?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lobith zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lobith?

+

De meest verkopende makelaar van Lobith is Gaba Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lobith zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lobith?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lobith aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lobith.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!