Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.

Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. is een makelaar gevestigd in Zevenaar. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zevenaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
  • Aantal transacties 69
Meer informatie over Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. verkoopt

Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. is het meeste actief in Zevenaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zevenaar 43 € 350.000
Tolkamer 5 € 629.000
Didam 5 € 437.000
Lobith 3 € 227.000
Duiven 2 € 302.000

Type woningen die Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
2 onder 1 kapwoning
21%
vrijstaande woning
19%
hoekwoning
12%
halfvrijstaande woning
3%
penthouse
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.

Wat kost Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. actief?

+

Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zevenaar, Tolkamer, Didam, Lobith en Duiven.

In welk prijssegment is Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. actief?

+

Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 371.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zevenaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zevenaar en vergelijkbaar is aan Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!