Makelaars in Pannerden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Pannerden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Pannerden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Pannerden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Pannerden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Pannerden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Pannerden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 280.000
 • Gemiddelde verkooptijd 22
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Pannerden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Pannerden

In Pannerden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 297.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 43.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Pannerden.

Bij de verkoop van een huis in Pannerden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 297.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Pannerden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Pannerden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 280.000.

Het meest voorkomende energielabel in Pannerden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Pannerden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Pannerden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Pannerden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Pannerden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Gaba Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Pannerden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Pannerden.

Populaire buurten in Pannerden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Pannerden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Pannerden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Pannerden

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Buitengebied Pannerden

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Pannerden

In Pannerden zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Gaba Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Pannerden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoogeweg 25 Bolck Makelaardij & Taxaties B.V. € 375.000
de Pas 2 a Kuenen Makelaardij € 324.000
Ulepad 12 Gaba Makelaardij € 319.500
Wilgenstraat 21 Woonderijen € 319.000
Groenestraat 14 Gaba Makelaardij € 272.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pannerden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Pannerden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Pannerden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Pannerden.

Wat kost een makelaar in Pannerden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Pannerden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Pannerden van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Pannerden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Pannerden zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Pannerden?

+

De meest verkopende makelaar van Pannerden is Gaba Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Pannerden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Pannerden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Pannerden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Pannerden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!