Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs

Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs is een makelaar gevestigd in Eerbeek. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eerbeek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -42.000
  • Aantal transacties 111
Meer informatie over Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs verkoopt

Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs is het meeste actief in Eerbeek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eerbeek 28 € 406.000
Dieren 22 € 327.000
Brummen 13 € 447.000
Loenen 11 € 666.000
Laag-Soeren 11 € 468.000

Type woningen die Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
vrijstaande woning
27%
2 onder 1 kapwoning
20%
hoekwoning
10%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
3%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
portiekwoning
2%
galerijflat
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs

Wat kost Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs actief?

+

Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eerbeek, Dieren, Brummen, Loenen en Laag-Soeren.

In welk prijssegment is Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs actief?

+

Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 440.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eerbeek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eerbeek en vergelijkbaar is aan Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!