Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Zutphen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eggink Maalderink Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Eggink Maalderink Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zutphen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eggink Maalderink Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Eggink Maalderink Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -59.000
  • Aantal transacties 168
Meer informatie over Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Eggink Maalderink Garantiemakelaars verkoopt

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is het meeste actief in Zutphen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eggink Maalderink Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eggink Maalderink Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zutphen 76 € 389.000
Aalten 26 € 318.000
Lichtenvoorde 8 € 303.000
Brummen 8 € 407.000
Dinxperlo 7 € 300.000

Type woningen die Eggink Maalderink Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eggink Maalderink Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eggink Maalderink Garantiemakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
9%
portiekwoning
6%
bovenwoning
3%
galerijflat
2%
benedenwoning
1%
eindwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Wat kost Eggink Maalderink Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eggink Maalderink Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eggink Maalderink Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Eggink Maalderink Garantiemakelaars actief?

+

Eggink Maalderink Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zutphen, Aalten, Lichtenvoorde, Brummen en Dinxperlo.

In welk prijssegment is Eggink Maalderink Garantiemakelaars actief?

+

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eggink Maalderink Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 388.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zutphen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zutphen en vergelijkbaar is aan Eggink Maalderink Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!