Makelaars in Brummen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Brummen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Brummen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Brummen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Brummen Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Brummen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Brummen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 405.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 37.000
 • Aantal transacties 59
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Brummen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Brummen

In Brummen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 488.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Brummen.

Bij de verkoop van een huis in Brummen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 488.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Brummen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Brummen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 405.000.

Het meest voorkomende energielabel in Brummen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Brummen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Brummen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Brummen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Brummen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kaak Makelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Brummen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Brummen.

Populaire buurten in Brummen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Brummen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Brummen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Brummen Centrum

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Brummense Enk Oost

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  13
 • 3. Brummense Enk West

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 291.000
  Woningen verkocht
  10
 • 4. Koppelenburg

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 561.000
  Woningen verkocht
  8
 • 5. Rhienderen Kern

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 377.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Brummen

In Brummen zijn de afgelopen maand 59 woningen verkocht. Makelaar Kaak Makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Brummen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Arnhemsestraat 37 Van der Chijs Makelaardij € 1.298.000
Wilhelminastraat 14 Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs € 795.000
Zegerijstraat 3 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 715.000
Burgemeester de Wijslaan 24 Kaak Makelaar € 695.000
de Kamp 1 Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brummen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Brummen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Brummen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Brummen.

Wat kost een makelaar in Brummen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Brummen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Brummen van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Brummen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Brummen zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Brummen?

+

De meest verkopende makelaar van Brummen is Kaak Makelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Brummen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Brummen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Brummen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Brummen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!