Makelaars in Zutphen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zutphen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 33 makelaars actief geweest in Zutphen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zutphen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stadskern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zutphen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zutphen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 369.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -19.000
 • Aantal transacties 325
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zutphen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zutphen

In Zutphen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 343.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -19.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zutphen.

Bij de verkoop van een huis in Zutphen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 343.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zutphen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zutphen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 369.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zutphen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zutphen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zutphen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zutphen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zutphen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hemeltjen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zutphen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zutphen.

Populaire buurten in Zutphen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zutphen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zutphen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stadskern

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  39
 • 2. Warnsveldsewegkwartier-Noord

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  25
 • 3. De Enk

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  23
 • 4. Deventerweg en Polbeek

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 408.000
  Woningen verkocht
  18
 • 5. Braamkamp

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  18

Top 5 woningen verkocht in Zutphen

In Zutphen zijn de afgelopen maand 325 woningen verkocht. Makelaar Hemeltjen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zutphen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rozenhoflaan 20 Van der Chijs Makelaardij € 1.050.000
De Clercqstraat 14 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 895.000
De Beukenhaag 1 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 875.000
Hoveniersweg 11 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 850.000
Coehoornsingel 94 Majoor & Klumper Makelaars en Taxateurs o.g. € 849.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zutphen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zutphen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 33 makelaars actief geweest in Zutphen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zutphen.

Wat kost een makelaar in Zutphen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zutphen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zutphen van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zutphen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zutphen zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zutphen?

+

De meest verkopende makelaar van Zutphen is Hemeltjen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zutphen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zutphen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zutphen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zutphen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!