Gert-Jan Scholten Makelaardij

Gert-Jan Scholten Makelaardij is een makelaar gevestigd in Eerbeek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gert-Jan Scholten Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Gert-Jan Scholten Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eerbeek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gert-Jan Scholten Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gert-Jan Scholten Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over Gert-Jan Scholten Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gert-Jan Scholten Makelaardij verkoopt

Gert-Jan Scholten Makelaardij is het meeste actief in Eerbeek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gert-Jan Scholten Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gert-Jan Scholten Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eerbeek 19 € 374.000
Loenen 6 € 558.000
Brummen 6 € 305.000
Laag-Soeren 4 € 563.000
Lieren 1 € 625.000

Type woningen die Gert-Jan Scholten Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gert-Jan Scholten Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gert-Jan Scholten Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
vrijstaande woning
31%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
8%
portiekflat
6%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gert-Jan Scholten Makelaardij

Wat kost Gert-Jan Scholten Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gert-Jan Scholten Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gert-Jan Scholten Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Gert-Jan Scholten Makelaardij actief?

+

Gert-Jan Scholten Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eerbeek, Loenen, Brummen, Laag-Soeren en Lieren.

In welk prijssegment is Gert-Jan Scholten Makelaardij actief?

+

Gert-Jan Scholten Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gert-Jan Scholten Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 417.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eerbeek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eerbeek en vergelijkbaar is aan Gert-Jan Scholten Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!