Van Laarhoven Makelaardij

Van Laarhoven Makelaardij is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Laarhoven Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Laarhoven Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Laarhoven Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Laarhoven Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 356.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -21.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Van Laarhoven Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Laarhoven Makelaardij verkoopt

Van Laarhoven Makelaardij is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Laarhoven Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Laarhoven Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 17 € 355.000
Vaassen 1 € 385.000
Haastrecht 1 € 460.000
Ermelo 1 € 250.000

Type woningen die Van Laarhoven Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Laarhoven Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Laarhoven Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
portiekflat
19%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
12%
2 onder 1 kapwoning
8%
galerijflat
4%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Laarhoven Makelaardij

Wat kost Van Laarhoven Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Laarhoven Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Laarhoven Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Van Laarhoven Makelaardij actief?

+

Van Laarhoven Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Vaassen, Haastrecht en Ermelo.

In welk prijssegment is Van Laarhoven Makelaardij actief?

+

Van Laarhoven Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Laarhoven Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 356.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan Van Laarhoven Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!