Makelaars in Vaassen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vaassen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Vaassen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vaassen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Woestijnweg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vaassen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Vaassen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -2.000
 • Aantal transacties 76
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vaassen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vaassen

In Vaassen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 431.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -2.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Vaassen.

Bij de verkoop van een huis in Vaassen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 431.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vaassen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vaassen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 448.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vaassen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vaassen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vaassen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vaassen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vaassen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Triest Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Vaassen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vaassen.

Populaire buurten in Vaassen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vaassen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vaassen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Woestijnweg

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Heggerenk

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  13
 • 3. Berkenoord 1

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 406.000
  Woningen verkocht
  8
 • 4. Oosterhof

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 436.000
  Woningen verkocht
  8
 • 5. Buitengebied Vaassen

  Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 754.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Vaassen

In Vaassen zijn de afgelopen maand 76 woningen verkocht. Makelaar Van Triest Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Vaassen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Logtenbergweg 2 Goos Makelaardij € 995.000
Cannenburgherweg 10 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 985.000
Logtenbergweg 18 Ligtenberg Makelaars € 975.000
Isendoornweg 6 Schieven Keizer l Qualis € 935.000
Apeldoornseweg 142 Rodenburg Makelaars € 898.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vaassen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vaassen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Vaassen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vaassen.

Wat kost een makelaar in Vaassen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vaassen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vaassen van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vaassen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vaassen zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vaassen?

+

De meest verkopende makelaar van Vaassen is Van Triest Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vaassen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vaassen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vaassen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vaassen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!