Van Triest Makelaars

Van Triest Makelaars is een makelaar gevestigd in Vaassen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Triest Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Triest Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vaassen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Triest Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Triest Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 272.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Van Triest Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Triest Makelaars verkoopt

Van Triest Makelaars is het meeste actief in Vaassen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Triest Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Triest Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vaassen 20 € 422.000
Emst 3 € 468.000
Apeldoorn 2 € 292.000
Epe 1 € 395.000
Venray 1 € 250.000

Type woningen die Van Triest Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Triest Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Triest Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
vrijstaande woning
31%
2 onder 1 kapwoning
23%
hoekwoning
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
portiekflat
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Triest Makelaars

Wat kost Van Triest Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Triest Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Triest Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Van Triest Makelaars actief?

+

Van Triest Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vaassen, Emst, Apeldoorn, Epe en Venray.

In welk prijssegment is Van Triest Makelaars actief?

+

Van Triest Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Triest Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 427.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vaassen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vaassen en vergelijkbaar is aan Van Triest Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!