De Haan Makelaars

De Haan Makelaars is een makelaar gevestigd in Epe. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Haan Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Haan Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Epe en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Haan Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Haan Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 496.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 12.000
  • Aantal transacties 70
Meer informatie over De Haan Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Haan Makelaars verkoopt

De Haan Makelaars is het meeste actief in Epe. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Haan Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Haan Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Epe 31 € 491.000
Heerde 15 € 557.000
Vaassen 8 € 409.000
Veessen 2 € 895.000
Oene 2 € 499.000

Type woningen die De Haan Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Haan Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Haan Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
2 onder 1 kapwoning
22%
galerijflat
10%
hoekwoning
10%
tussenwoning
8%
geschakelde woning
3%
portiekflat
3%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Haan Makelaars

Wat kost De Haan Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Haan Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Haan Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is De Haan Makelaars actief?

+

De Haan Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Epe, Heerde, Vaassen, Veessen en Oene.

In welk prijssegment is De Haan Makelaars actief?

+

De Haan Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Haan Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 496.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Epe

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Epe en vergelijkbaar is aan De Haan Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!