De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen

De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen is een makelaar gevestigd in Maasbommel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maasbommel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 911.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -227.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen verkoopt

De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen is het meeste actief in Maasbommel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maasbommel 2 € 895.000
Leerdam 2 € 812.000
Langerak 2 € 495.000
Castenray 1 € 750.000
Beerzerveld 1 € 1.375.000

Type woningen die De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
75%
halfvrijstaande woning
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen

Wat kost De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.600 en de € 6.800.

Waar is De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen actief?

+

De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maasbommel, Leerdam, Langerak, Castenray en Beerzerveld.

In welk prijssegment is De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen actief?

+

De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 911.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 12.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maasbommel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maasbommel en vergelijkbaar is aan De Landerije – Specialisten in Bijzonder Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!