De Lorijn Makelaars o.g.

De Lorijn Makelaars o.g. is een makelaar gevestigd in Druten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Lorijn Makelaars o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Lorijn Makelaars o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Druten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Lorijn Makelaars o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Lorijn Makelaars o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 44.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over De Lorijn Makelaars o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Lorijn Makelaars o.g. verkoopt

De Lorijn Makelaars o.g. is het meeste actief in Druten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Lorijn Makelaars o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Lorijn Makelaars o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ewijk 13 € 502.000
Druten 9 € 369.000
Winssen 4 € 503.000
Bergharen 3 € 598.000
Nijmegen 3 € 438.000

Type woningen die De Lorijn Makelaars o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Lorijn Makelaars o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Lorijn Makelaars o.g. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
28%
tussenwoning
17%
hoekwoning
13%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Lorijn Makelaars o.g.

Wat kost De Lorijn Makelaars o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Lorijn Makelaars o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Lorijn Makelaars o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is De Lorijn Makelaars o.g. actief?

+

De Lorijn Makelaars o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ewijk, Druten, Winssen, Bergharen en Nijmegen.

In welk prijssegment is De Lorijn Makelaars o.g. actief?

+

De Lorijn Makelaars o.g. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Lorijn Makelaars o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Druten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Druten en vergelijkbaar is aan De Lorijn Makelaars o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!