Makelaars in Beuningen Gld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beuningen Gld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 33 makelaars actief geweest in Beuningen Gld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beuningen Gld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Beuningen-Centrum Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beuningen Gld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Beuningen Gld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 411.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -39.000
 • Aantal transacties 103
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beuningen Gld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beuningen Gld

In Beuningen Gld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 378.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -39.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Beuningen Gld.

Bij de verkoop van een huis in Beuningen Gld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 378.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beuningen Gld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beuningen Gld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 411.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beuningen Gld is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beuningen Gld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beuningen Gld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beuningen Gld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beuningen Gld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hans Janssen Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Beuningen Gld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beuningen Gld.

Populaire buurten in Beuningen Gld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beuningen Gld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beuningen Gld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Beuningen-Centrum Oost

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Beuningen-Beuningse Plas

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  12
 • 3. Beuningen-Duivenkamp

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  10
 • 4. Beuningen-Olden Tempel

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  10
 • 5. Beuningen-Tinnegieter

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Beuningen Gld

In Beuningen Gld zijn de afgelopen maand 103 woningen verkocht. Makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beuningen Gld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kapershof 27 Van Anken Makelaardij o.g. B.V. € 809.000
Constantiuslaan 45 Uw Huismakelaar € 799.000
de Balmerd 40 Hans Janssen Makelaars € 785.000
de Balmerd 34 Rob Disbergen Makelaars Nijmegen € 780.000
Kapershof 19 Hermsen Makelaars Nijmegen € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beuningen Gld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beuningen Gld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 33 makelaars actief geweest in Beuningen Gld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beuningen Gld.

Wat kost een makelaar in Beuningen Gld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beuningen Gld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beuningen Gld van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beuningen Gld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beuningen Gld zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beuningen Gld?

+

De meest verkopende makelaar van Beuningen Gld is Hans Janssen Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beuningen Gld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beuningen Gld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beuningen Gld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beuningen Gld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!