Makelaars in Dreumel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dreumel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Dreumel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dreumel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Dreumel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dreumel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dreumel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 486.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -225.000
 • Aantal transacties 29
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dreumel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dreumel

In Dreumel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -225.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Dreumel.

Bij de verkoop van een huis in Dreumel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dreumel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dreumel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 486.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dreumel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dreumel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dreumel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dreumel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dreumel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat John Bull Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dreumel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dreumel.

Populaire buurten in Dreumel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dreumel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dreumel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Dreumel

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Buitengebied Dreumel

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 647.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Dreumel

In Dreumel zijn de afgelopen maand 29 woningen verkocht. Makelaar John Bull Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dreumel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hogeweg 34 De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 890.000
Waaldijk 32 Van Erp Makelaardij € 729.000
van Heemstraweg 144 John Bull Makelaardij € 725.000
Rooijsestraat 55 John Bull Makelaardij € 725.000
Vluchtheuvelstraat 7 John Bull Makelaardij € 635.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dreumel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dreumel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Dreumel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dreumel.

Wat kost een makelaar in Dreumel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dreumel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dreumel van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dreumel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dreumel zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dreumel?

+

De meest verkopende makelaar van Dreumel is John Bull Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dreumel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dreumel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dreumel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dreumel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!