MVS Janssen Garantiemakelaars

MVS Janssen Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Druten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MVS Janssen Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. MVS Janssen Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Druten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MVS Janssen Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties MVS Janssen Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -84.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over MVS Janssen Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar MVS Janssen Garantiemakelaars verkoopt

MVS Janssen Garantiemakelaars is het meeste actief in Druten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MVS Janssen Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MVS Janssen Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Druten 15 € 430.000
Nijmegen 3 € 263.000
Boven-Leeuwen 2 € 345.000
Deest 2 € 345.000
Horssen 2 € 435.000

Type woningen die MVS Janssen Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MVS Janssen Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MVS Janssen Garantiemakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
vrijstaande woning
26%
2 onder 1 kapwoning
19%
benedenwoning
6%
geschakelde woning
6%
hoekwoning
6%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MVS Janssen Garantiemakelaars

Wat kost MVS Janssen Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MVS Janssen Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MVS Janssen Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is MVS Janssen Garantiemakelaars actief?

+

MVS Janssen Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Druten, Nijmegen, Boven-Leeuwen, Deest en Horssen.

In welk prijssegment is MVS Janssen Garantiemakelaars actief?

+

MVS Janssen Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MVS Janssen Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 417.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Druten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Druten en vergelijkbaar is aan MVS Janssen Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!