Makelaars in Beneden-Leeuwen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beneden-Leeuwen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Beneden-Leeuwen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beneden-Leeuwen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Beneden-Leeuwen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beneden-Leeuwen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Beneden-Leeuwen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
 • Gemiddelde verkooptijd 68
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -29.000
 • Aantal transacties 43
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beneden-Leeuwen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beneden-Leeuwen

In Beneden-Leeuwen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 431.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -29.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Beneden-Leeuwen.

Bij de verkoop van een huis in Beneden-Leeuwen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 431.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beneden-Leeuwen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beneden-Leeuwen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 426.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beneden-Leeuwen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beneden-Leeuwen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beneden-Leeuwen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beneden-Leeuwen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beneden-Leeuwen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Erp Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Beneden-Leeuwen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beneden-Leeuwen.

 • John Bull Makelaardij

  2. John Bull Makelaardij

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 487.000
  Woningen verkocht
  4
 • Sjuul van de Klok

  3. Sjuul van de Klok

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  3
 • De Lorijn Makelaars o.g.

  4. De Lorijn Makelaars o.g.

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 458.000
  Woningen verkocht
  3
 • MVS Janssen Garantiemakelaars

  5. MVS Janssen Garantiemakelaars

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Beneden-Leeuwen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beneden-Leeuwen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beneden-Leeuwen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Beneden-Leeuwen

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 431.000
  Woningen verkocht
  35
 • 2. Buitengebied Beneden-Leeuwen

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 406.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Beneden-Leeuwen

In Beneden-Leeuwen zijn de afgelopen maand 43 woningen verkocht. Makelaar Van Erp Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beneden-Leeuwen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waalbandijk 107 John Bull Makelaardij € 839.500
Waalbandijk 109 a Van Erp Makelaardij € 800.000
Beatrixstraat 8 Baas Makelaardij € 688.000
Koolzaadveld 13 Van Erp Makelaardij € 600.000
Ringkade 3 a Van Erp Makelaardij € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beneden-Leeuwen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beneden-Leeuwen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Beneden-Leeuwen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beneden-Leeuwen.

Wat kost een makelaar in Beneden-Leeuwen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beneden-Leeuwen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beneden-Leeuwen van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beneden-Leeuwen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beneden-Leeuwen zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beneden-Leeuwen?

+

De meest verkopende makelaar van Beneden-Leeuwen is Van Erp Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beneden-Leeuwen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beneden-Leeuwen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beneden-Leeuwen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beneden-Leeuwen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!