Van Erp Makelaardij

Van Erp Makelaardij is een makelaar gevestigd in Beneden-Leeuwen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Erp Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Erp Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beneden-Leeuwen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Erp Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Erp Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 78.000
  • Aantal transacties 76
Meer informatie over Van Erp Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Erp Makelaardij verkoopt

Van Erp Makelaardij is het meeste actief in Beneden-Leeuwen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Erp Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Erp Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beneden-Leeuwen 32 € 475.000
Dreumel 8 € 489.000
Boven-Leeuwen 7 € 461.000
Wamel 6 € 485.000
Druten 5 € 349.000

Type woningen die Van Erp Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Erp Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Erp Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
45%
2 onder 1 kapwoning
31%
tussenwoning
16%
hoekwoning
4%
galerijflat
1%
halfvrijstaande woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Erp Makelaardij

Wat kost Van Erp Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Erp Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Erp Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Van Erp Makelaardij actief?

+

Van Erp Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beneden-Leeuwen, Dreumel, Boven-Leeuwen, Wamel en Druten.

In welk prijssegment is Van Erp Makelaardij actief?

+

Van Erp Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Erp Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 448.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beneden-Leeuwen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beneden-Leeuwen en vergelijkbaar is aan Van Erp Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!