Makelaars in Druten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Druten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Druten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Druten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Druten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Druten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Druten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
 • Aantal transacties 79
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Druten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Druten

In Druten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 371.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Druten.

Bij de verkoop van een huis in Druten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 371.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Druten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Druten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 363.000.

Het meest voorkomende energielabel in Druten is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Druten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Druten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Druten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Druten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sjuul van de Klok de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Druten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Druten.

Populaire buurten in Druten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Druten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Druten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Druten

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 378.000
  Woningen verkocht
  45
 • 2. Bouwing

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 386.000
  Woningen verkocht
  17
 • 3. Druten Zuid

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Druten

In Druten zijn de afgelopen maand 79 woningen verkocht. Makelaar Sjuul van de Klok verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Druten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Estrik 4 Van Waarde Vastgoed en Taxaties € 695.000
Joannes Boscopad 1 Sjuul van de Klok € 625.000
Heersweg 26 B Sjuul van de Klok € 595.000
Botterdam 1 Strijbosch Thunnissen Makelaars € 540.000
Emmastraat 27 Sjuul van de Klok € 515.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Druten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Druten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Druten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Druten.

Wat kost een makelaar in Druten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Druten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Druten van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Druten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Druten zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Druten?

+

De meest verkopende makelaar van Druten is Sjuul van de Klok. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Druten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Druten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Druten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Druten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!