Beste Prijs Makelaars

Beste Prijs Makelaars is een makelaar gevestigd in Elst. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Beste Prijs Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Beste Prijs Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Elst en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beste Prijs Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Beste Prijs Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Beste Prijs Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Beste Prijs Makelaars verkoopt

Beste Prijs Makelaars is het meeste actief in Elst. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beste Prijs Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beste Prijs Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Elst 3 € 357.000
Duiven 2 € 252.000
Druten 2 € 265.000
Afferden 1 € 425.000
Loon op Zand 1 € 950.000

Type woningen die Beste Prijs Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beste Prijs Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beste Prijs Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
11%
portiekflat
11%
2 onder 1 kapwoning
7%
eindwoning
7%
galerijflat
7%
benedenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beste Prijs Makelaars

Wat kost Beste Prijs Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beste Prijs Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beste Prijs Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Beste Prijs Makelaars actief?

+

Beste Prijs Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Elst, Duiven, Druten, Afferden en Loon op Zand.

In welk prijssegment is Beste Prijs Makelaars actief?

+

Beste Prijs Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beste Prijs Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 403.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Elst

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Elst en vergelijkbaar is aan Beste Prijs Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!