Makelaars in Deest

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Deest, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Deest. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Deest helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Deest.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Deest zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Deest afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 338.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -97.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Deest
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Deest

In Deest is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 388.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -97.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Deest.

Bij de verkoop van een huis in Deest is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 388.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Deest. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Deest weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 338.000.

Het meest voorkomende energielabel in Deest is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Deest. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Deest

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Deest? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Deest. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sjuul van de Klok de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Deest, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Deest.

 • Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 287.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 265.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 263.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Deest

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Deest? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Deest. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Deest

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 338.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Deest

In Deest zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Sjuul van de Klok verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Deest.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kweldam 2 Hans Janssen Garantiemakelaars € 485.000
Kweldam 2 Hans Janssen Makelaars € 485.000
Munnikhofsestraat 26 a Driessen Makelaardij € 475.000
Grotestraat 10 b Akker Makelaardij € 450.000
Wethouder Bruensstraat 23 Het woonhart makelaardij € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Deest

Hoeveel makelaars zijn er actief in Deest?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Deest. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Deest.

Wat kost een makelaar in Deest?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Deest is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Deest van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Deest?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Deest zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Deest?

+

De meest verkopende makelaar van Deest is Sjuul van de Klok. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Deest zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Deest?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Deest aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Deest.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!