Sjuul van de Klok

Sjuul van de Klok is een makelaar gevestigd in Druten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Sjuul van de Klok hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Sjuul van de Klok is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Druten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sjuul van de Klok. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Sjuul van de Klok in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 15.000
  • Aantal transacties 45
Meer informatie over Sjuul van de Klok
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Sjuul van de Klok verkoopt

Sjuul van de Klok is het meeste actief in Druten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sjuul van de Klok woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sjuul van de Klok ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Druten 24 € 372.000
Beneden-Leeuwen 4 € 412.000
Afferden 4 € 485.000
Deest 2 € 334.000
Puiflijk 2 € 468.000

Type woningen die Sjuul van de Klok verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sjuul van de Klok diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sjuul van de Klok het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
21%
vrijstaande woning
21%
hoekwoning
10%
portiekflat
8%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
geschakelde woning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sjuul van de Klok

Wat kost Sjuul van de Klok bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sjuul van de Klok voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sjuul van de Klok je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Sjuul van de Klok actief?

+

Sjuul van de Klok heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Druten, Beneden-Leeuwen, Afferden, Deest en Puiflijk.

In welk prijssegment is Sjuul van de Klok actief?

+

Sjuul van de Klok is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sjuul van de Klok actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 389.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Druten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Druten en vergelijkbaar is aan Sjuul van de Klok. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!