Makelaars in Afferden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Afferden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Afferden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Afferden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Afferden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Afferden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Afferden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 476.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 124.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Afferden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Afferden

In Afferden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 525.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 124.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Afferden.

Bij de verkoop van een huis in Afferden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 525.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Afferden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Afferden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 476.000.

Het meest voorkomende energielabel in Afferden is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Afferden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Afferden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Afferden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Afferden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Lorijn Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Afferden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Afferden.

 • John Bull Makelaardij

  2. John Bull Makelaardij

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  3
 • Beste Prijs Makelaars

  3. Beste Prijs Makelaars

  Verkooptijd
  185 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  2
 • Sjuul van de Klok

  4. Sjuul van de Klok

  Verkooptijd
  109 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 613.000
  Woningen verkocht
  2
 • CORPOwonen

  5. CORPOwonen

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Afferden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Afferden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Afferden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Afferden

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Afferden Buitengebied

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Afferden

In Afferden zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar De Lorijn Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Afferden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Tolboom 1 Sjuul van de Klok € 850.000
Oude Weisestraat 25 HW Makelaardij € 795.000
Koningstraat 10 De Lorijn Makelaars o.g. € 595.000
De Gaard 17 John Bull Makelaardij € 575.000
Klapstraat 8 De Lorijn Makelaars o.g. € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Afferden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Afferden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Afferden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Afferden.

Wat kost een makelaar in Afferden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Afferden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Afferden van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Afferden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Afferden zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Afferden?

+

De meest verkopende makelaar van Afferden is De Lorijn Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Afferden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Afferden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Afferden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Afferden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!