Makelaars in Boven-Leeuwen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Boven-Leeuwen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Boven-Leeuwen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Boven-Leeuwen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Boven-Leeuwen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Boven-Leeuwen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Boven-Leeuwen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -22.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Boven-Leeuwen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Boven-Leeuwen

In Boven-Leeuwen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 433.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -22.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Boven-Leeuwen.

Bij de verkoop van een huis in Boven-Leeuwen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 171 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 433.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Boven-Leeuwen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Boven-Leeuwen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 442.000.

Het meest voorkomende energielabel in Boven-Leeuwen is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Boven-Leeuwen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Boven-Leeuwen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Boven-Leeuwen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Boven-Leeuwen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Erp Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Boven-Leeuwen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Boven-Leeuwen.

Populaire buurten in Boven-Leeuwen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Boven-Leeuwen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Boven-Leeuwen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Boven-Leeuwen

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 416.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Buitengebied Boven-Leeuwen

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 486.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Boven-Leeuwen

In Boven-Leeuwen zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Van Erp Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Boven-Leeuwen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Trambaan 3 b De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 650.000
Molenstraat 74 Van Erp Makelaardij € 650.000
Populierenstraat 13 Het woonhart makelaardij € 600.000
Nachtegaalstraat 10 John Bull Makelaardij € 569.500
Noord Zuidweg 1 Van Erp Makelaardij € 519.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boven-Leeuwen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Boven-Leeuwen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Boven-Leeuwen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Boven-Leeuwen.

Wat kost een makelaar in Boven-Leeuwen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Boven-Leeuwen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Boven-Leeuwen van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Boven-Leeuwen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Boven-Leeuwen zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Boven-Leeuwen?

+

De meest verkopende makelaar van Boven-Leeuwen is Van Erp Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Boven-Leeuwen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Boven-Leeuwen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Boven-Leeuwen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Boven-Leeuwen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!