Makelaars in Horssen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Horssen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Horssen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Horssen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Horssen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Horssen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Horssen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Horssen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Horssen

In Horssen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Horssen.

Bij de verkoop van een huis in Horssen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 167 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Horssen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Horssen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 450.000.

Het meest voorkomende energielabel in Horssen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Horssen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Horssen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Horssen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Horssen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Lorijn Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Horssen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Horssen.

 • Van Erp Makelaardij

  2. Van Erp Makelaardij

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  2
 • John Bull Makelaardij

  3. John Bull Makelaardij

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  2
 • Driessen Makelaardij

  4. Driessen Makelaardij

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  1
 • CORPOwonen

  5. CORPOwonen

  Verkooptijd
  3 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Horssen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Horssen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Horssen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Horssen

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Horssen

In Horssen zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar De Lorijn Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Horssen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bikkeldam 24 De Lorijn Makelaars o.g. € 825.000
Sportlaan 2 De Lorijn Makelaars o.g. € 699.000
Kennedystraat 17 John Bull Makelaardij € 600.000
De Polenkamp 15 De Lorijn Makelaars o.g. € 395.000
De Bogerd 24 MVS Janssen Garantiemakelaars € 390.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Horssen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Horssen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Horssen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Horssen.

Wat kost een makelaar in Horssen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Horssen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Horssen van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Horssen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Horssen zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Horssen?

+

De meest verkopende makelaar van Horssen is De Lorijn Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Horssen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Horssen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Horssen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Horssen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!