Makelaars in Appeltern

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Appeltern, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Appeltern. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Appeltern helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Appeltern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Appeltern zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Appeltern zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Appeltern afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 503.000
 • Gemiddelde verkooptijd 128
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Appeltern
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Appeltern

In Appeltern is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 987.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Appeltern.

Bij de verkoop van een huis in Appeltern is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 987.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Appeltern. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Appeltern weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 503.000.

Het meest voorkomende energielabel in Appeltern is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Appeltern. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Appeltern

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Appeltern? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Appeltern. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Erp Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Appeltern, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Appeltern.

Populaire buurten in Appeltern

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Appeltern? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Appeltern. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Appeltern

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Buitengebied Appeltern

  Verkooptijd
  319 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 800.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Appeltern

In Appeltern zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Van Erp Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Appeltern.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Munseweg 1 Huizonline Nederland € 799.999
Kerkstraat 12 Rianne de Wit Makelaardij € 469.000
Pastoor Lambermontstraat 14 Roel de Ruwe Makelaardij € 394.000
Laagkamp 17 Van Erp Makelaardij € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Appeltern

Hoeveel makelaars zijn er actief in Appeltern?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Appeltern. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Appeltern.

Wat kost een makelaar in Appeltern?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Appeltern is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Appeltern van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Appeltern?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Appeltern zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Appeltern?

+

De meest verkopende makelaar van Appeltern is Van Erp Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Appeltern zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Appeltern?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Appeltern aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Appeltern.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!